Stormbaan Surf 13,5m

262,50 / 1 dag 
In Winkelwagen
Opties bekijken

Producteigenschappen

Lengte 13.5 m
Breedte 3.5 m
Hoogte 4.4 m

Omschrijving

Stormbaan Surf 13,5m

Prijs per dag

€ 250,00 (inclusief BTW)
€ 206,61 (exclusief BTW)

Wie surft het eerst over de finish? 

Deze 13,5 meter lange stormbaan is perfect voor kinderen en volwassenen die wel zin hebben in een wedstrijdje! Wie bereikt als eerste de overkant van deze opblaasbare hindernisbaan? Kruip, ren, spring, klim en glijd over het dubbele parcours in Surf thema. De stoere surf dude aan het einde bewaakt de finish. Met deze stormbaan wordt elke verjaardag, buurtfeest, sportdag of bedrijfsuitje één groot feest!

Waar moet je rekening mee houden?

Bij het huren van een springkussen zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Zo is het natuurlijk goed om te weten hoeveel ruimte je precies hebt zodat je het juiste formaat kunt bestellen, maar ook als het op veiligheid aankomt is het goed om de nodige afwegingen te maken. Alle springkussens zijn namelijk voorzien van een veiligheidsvoorschrift en zijn geschikt voor een bepaald aantal personen en vanaf en tot bepaalde leeftijden. Het is dan ook belangrijk om op de hoogte te zijn van het aantal volwassenen of kinderen dat er komt en wat de leeftijden van de genodigden zijn. En mocht je twijfelen, geen zorgen; neem gewoon even contact met ons op. Wij helpen je graag!

Gemak en Service

Wij zetten de XL stormbaan gemakkelijk en snel voor je op. We leveren dit springkussen inclusief blowers en verankeringsmateriaal. Is er geen stroompunt in de buurt? Dan is het mogelijk om bij de reservering een stroomhaspel van 25m te selecteren. Afhankelijk van de ondergrond leveren wij extra valmatten bij de uitgang van de stormbaan. Alles compleet voor een mooie beleving.

Altijd hoge kwaliteit

Rodi Springkussen en attractieverhuur staat garant voor kwaliteit en gemak. Wij leveren onze springkussens op jouw gewenste locatie en halen die aan het eind van de huurperiode weer op. Zo heb jij er geen omkijken naar en zorgen wij dat onze springkussens altijd netjes en schoon worden geleverd. 

Feest sinds 2010

Al sinds 2010 maken wij bij Rodi mensen blij met onze springkussens, ballonnen en partybenodigdheden. Onze artikelen worden persoonlijk geleverd en geïnstalleerd en wanneer nodig weer opgehaald. Zo garanderen wij een goede service en kun jij zorgeloos genieten van jouw feestlijke gelegenheid.

Ons verhuur assortiment is uitermate geschikt voor:

Feesten, kinderfeesten, bruiloften, aankleding van zalen en cafe's, communiefeesten, bedrijfsfeest, bedrijfsopeningen, winkelopeningen, examenfeesten, noem maar op...!