Springkussen Regenboog Overdekt

Springkussen regenboog
  • Springkussen regenboog
112,50 / 1 dag 


Producteigenschappen

Lengte
5 m
Breedte
4 m
Hoogte
4.5 m

Omschrijving

Springkussen regenboog overdekt

Prijs per dag

€ 107,50 (inclusief BTW)
€ 88,84 (exclusief BTW)
 

Met dit springkussen zit je altijd goed!

Vrolijk en zonder poespas. Dit kleurrijke springkussen past in elk thema. 

Waar moet je rekening mee houden?

Bij het huren van een springkussen zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Zo is het natuurlijk goed om te weten hoeveel ruimte je precies hebt zodat je het juiste formaat kunt bestellen, maar ook als het op veiligheid aankomt is het goed om de nodige afwegingen te maken. Alle springkussens zijn namelijk voorzien van een veiligheidsvoorschrift en zijn geschikt voor een bepaald aantal personen en vanaf en tot bepaalde leeftijden. Het is dan ook belangrijk om op de hoogte te zijn van het aantal volwassenen of kinderen dat er komt en wat de leeftijden van de genodigden zijn. En mocht je twijfelen, geen zorgen; neem gewoon even contact met ons op. Wij helpen je graag!

Gemak en Service

Wij zetten het springkussen gemakkelijk en snel voor je op. Bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje of buurtfeest. We leveren dit springkussen inclusief blower en verankeringsmateriaal. Is er geen stroompunt in de buurt? Dan is het mogelijk om bij de reservering een stroomhaspel van 25m te selecteren. Afhankelijk van de ondergrond leveren wij extra valmatten bij de uitgang van het springkussen. Alles compleet voor een mooie beleving.

Altijd hoge kwaliteit

Rodi Springkussen en attractieverhuur staat garant voor kwaliteit en gemak. Wij leveren onze springkussens op jouw gewenste locatie en halen die aan het eind van de huurperiode weer op. Zo heb jij er geen omkijken naar en zorgen wij dat onze springkussens altijd netjes en schoon worden geleverd. 

Feest sinds 2010

Al sinds 2010 maken wij bij Rodi mensen blij met onze springkussens, ballonnen en partybenodigdheden. Onze artikelen worden persoonlijk geleverd en geïnstalleerd en wanneer nodig weer opgehaald. Zo garanderen wij een goede service en kun jij zorgeloos genieten van jouw feestlijke gelegenheid.

Ons verhuur assortiment is uitermate geschikt voor:

Feesten, kinderfeesten, bruiloften, aankleding van zalen en cafe's, communiefeesten, bedrijfsfeest, bedrijfsopeningen, winkelopeningen, examenfeesten, noem maar op...!